We are sorry but this website does not work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue.
Naar home
Advocaat

Kimberly Schopman

Als advocaat kun je veel impact hebben op het dagelijkse leven van cliënten. Dat maakt het erg betekenisvol.

Het mooiste is de combinatie van het (juridisch) tot op de bodem uitzoeken van een vraagstuk en het bedenken van een praktische oplossing voor een cliënt. Iedere casus is weer anders.

Ik pak zaken gestructureerd en zorgvuldig aan, ben doortastend, leergierig en eigenwijs. Ik ben oplossingsgericht en communicatief. Cliënten weten wat ze aan me hebben.

Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen en uitdagen. Begin dit jaar heb ik mijn CPO Insolventierecht voor curatoren afgerond (insolventierecht is natuurlijk het leukste specialisme dat er is!).

De dagelijkse afstand die ik afleg naar FENK is aanzienlijk (ik woon in Enschede) maar ik weet waar ik het voor doe. FENK is als kantoor echt onderscheidend. We zijn een klein, gespecialiseerd kantoor, wat maakt dat de lijnen kort zijn. De medewerkers hebben inspraak en de sfeer is fijn. Iedereen heeft een bepaalde eigenheid, en juist dit maakt ons een sterk team.

In mijn vrije tijd (als de tijd het toelaat) houd ik me met muziek bezig en met tekenen. Ook duik ik graag als ik op vakantie ben.

Kimberly Schopman