We are sorry but this website does not work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue.
Naar home
Advocaat-partner

Bavo König

Op hoog niveau complexe puzzels mogen oplossen voor mijn cliënten. Dat vind ik het mooie aan advocaat zijn.

Het brengt een verantwoordelijkheid mee die ik graag op me neem. En de voldoening wanneer ik een cliënt heb blij gemaakt met dé oplossing voor een vraagstuk. Daar doe ik het voor.

Ik committeer me echt aan mijn cliënten. Wanneer ik ergens mijn tanden in zet, laat ik niet los voordat mijn cliënt tevreden is.

Ik denk snel, ben analytisch en heb een out-of-the-box blik. Ik herken waar synergie te behalen valt en boek op deze manier snel het beste resultaat.

Werken bij FENK is bijzonder. We hebben een heel divers en toch sterk verbonden team. Ik zet me graag in om FENK te laten groeien.

We zijn ontzettend ambitieus en tegelijkertijd is er voldoende ruimte om FENK te combineren met mijn gezin. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en vier kinderen. Ook ben ik een fervent golfer en geniet ik van koken, eten en een goed glas wijn.

Bavo König heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: ondernemings- en insolventierecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bavo König