We are sorry but this website does not work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue.
Naar home
Advocaat-partner

Frank Feenstra

Peace of mind. Dat is wat cliënten ervaren wanneer ze met mij samenwerken.

Ik combineer mijn analytisch vermogen met een commerciële en ook een strategische blik. Qua perspectief kan ik in- en uitzoomen. Ik heb een competitieve instelling en ga oplossingsgericht te werk.

Ik houd van de onvoorspelbaarheid van mijn beroep. Geen dag is hetzelfde. Iedere casus is anders en vraagt om een frisse blik en een creatieve oplossing.

Werken bij FENK betekent voor mij mezelf kunnen zijn en mijzelf ontwikkelen. Het team zet zich gezamenlijk in voor het beste resultaat, we steunen elkaar in drukke tijden. En gelukkig is er altijd ruimte voor een grap.

In mijn vrije tijd restaureer ik klassieke Volvo’s. Van onderdelenjacht tot lassen: ik ga er helemaal in op. Ook reis ik graag, bij voorkeur met een van mijn oldtimers. Ik pak regelmatig de racefiets naar kantoor en ben minimaal eenmaal per jaar met mijn gezin te vinden op het mooie waddeneiland Ameland.

Frank Feenstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: ondernemings- en insolventierecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Frank Feenstra